torstai 7. tammikuuta 2016

Luomiväripalettini

Otsikko jo olennaisen kertookin, mutta tämä postaus tosiaankin koskee tällä hetkellä omistamiani luomiväripaletteja. Siivosin meikkivarantojani tuossa taannoin turhahkoista yksilöistä, joten tämä nyt ei hulppean suuri kokoelma ole. En itse koe tarpeelliseksi hamstrata samoja sävyjä monelta eri firmalta tai ylipäätään hamstrata meikkejä yli käyttötarpeiden. Kosmetiikalla on kuitenkin aina se ''parasta ennen'' -päivämäärä ja en ymmärrä miten isojen varastojen tms. ostajat ehtii edes käyttää kaikkea, mitä ostaa...

Kuten kuvasta näkee, en omista montaakaan palettia enää siivouksen jälkeen. Kolme Sleekiä, kaksi nudea W7:lta, yhden Inglotin paletin, beauty uk:n pikkupaletin ja H&M:stä aikanaan ostetun helmiäisen sävyjä sisältävän paletin. Näillä pärjään aika hyvin ja enää vain harvoin tulee meikkiboksista edes irtonappeja kaiveltua. Toki tämäkin määrä voi olla jollekin paljon, mutta itselleni tämä on aika kohtuullinen/normaali määrä.

Kuten huomaa, monet paleteista on erilaisia nudeja ja neutraaleja sävyjä. Joukossa on vain muutamat hieman ''rajumman'' väriset paletit. Kuvassa näyttää, että osa paleteista olisi hyvinkin samankaltaisia, mutta luonnossa sävyillä ja mm. helmiäisyyden määrällä on eroja monissakin väreissä. Nuo w7 paletit on kyllä maailman paras asia arkena. Niistä löytyy kaikki tarvittava. En näiden omistamisen jälkeen ole kokenut tarpeelliseksi edes ostaa Urban Decayn kalliita Nude paletteja. UD:n palettien hinta on myös hieman suolainen opiskelijalle. Pidän noin ylipäätään sellaisesta kohtuuhintaisesta kosmetiikasta usein enempi kuin ökykalliista. Se on mukavaa huomata miten pienelläkin rahalla voi saada aivan todella laadukkaita tuotteita eikä kosmetiikan ostaminen rokota lompakkoa ihan kamalasti.

Olen myös huomannut, että alan irtonappien sijaan yhä enempi siirtyä paletteihin. Mun pitäis vaan hakkia Grimaseille sellanen niiden meikkinappien pidikealusta, koska toi torni alkaa ärsyttämään, jos tarvii välistä jotakin, hah. Mainittakoot vielä näin loppuun, että Sleekista on lyhyen ajan sisään muodostunut itselle yksi lemppareista. Luomivärien koostumus ei ole jauhoinen vaan mukavan pehmeä ja helposti levittyvä. Pigmentti on myös todella hyvä kaikissa omistamissani Sleekin paleteissa.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)