tiistai 5. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uusi shampootuttavuus

...ja hoitoaine. Löysin Karkkipäiväblogista tekstin Erittäin Hieno Suomalainen shampoosta ja ajattelin, että what the hell, onko tällä firmalla muutakin, kun lapsuudesta kajastava sininen purkki. Seuraavan kerran, kun kävinkin Minimanissa, nappasin shampoon ja hoitoaineen mukaan. Minimanissa ei ollut tuota tehohoitoa, mutta en ollutkaan siitä kovin kiinnostunut. Noiden hinta oli jotain vähän alle 3€ ja ajattelin, että vaikka toi ei sopisikaan mun hiuksille, niin sitten Sergei vois pursottaa vaikka purkin kerralla päähänsä, jos tahtoo.

Kyseessä on vissiin aika tuorekin tapaus tältä kosmetiikkafirmalta ja kyseinen shampoo ja hoitoaine on tarkoitettu käsitellyille hiuksille. Sopii siis täydellisesti esimerkiksi värjätyille hiuksille! Nyt tänään tällä pesinkin ja käytin myös hoitoainetta, enkä edes pyyhekuiviin hiuksiin vaan suihkussa vettätippuviin (koska oon laiska). Hoitoaine selvittää kohtuullisesti. Tää on budjettishoppaajan unelma, jota kannattaa testata, josko sopisi omillekin hiuksillesi. Tässä rahaa ei kuitenkaan hassaa ja omat hiukseni tuntuu tän jälkeen ihanan pehmeiltä ja sileiltä (ne myös kiiltää!). Plussaa myös kotimaisuudesta. Tykkäsin myös siitä, ettei hoitoaine latistanut hiuksia tai jättänyt niitä sellaseksi likaisen tuntuisiksi, kuten monet hoitavat hoitoaineet (kuulostaapa tyhmältä) yleensä tekee. Hiukset jää puhtaiksi ja ilmaviksi, mutta tuntuu ja näyttää hoidetuilta.

-Mari

1 kommentti:

  1. Itsekin tykkään tämän merkin shampoista, mutta noita ei ole tullut kokeiltua. Koivushampoo oli erinomainen, kun yhteen aikaan oli päässä aina samassa kohdassa joku rasvainen läikkä. En tiedä mitä se oli, mutta lakkasi olemasta onneksi. Mustikkashampoo oli serkulla kovassa käytössä ja yleensäkin ottaen näissä on hyvä laatu. Rakastan sitä ihan tavallista hoitoainetta, kun se tuoksuu hyasinteille :)

    VastaaPoista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)