keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Alkuvuoden suosikit

Luvassa melkeinpä kuukauden suosikit. Joskus aikasemmin oonkin näitä kirjotellut kai ainakin kerran, mutta siitä on aikaa ja ajattelin, että ois hauska turista nyt uusimmista viimeaikojen suosikeista tänne. Meinasin eka tehdä tän videomuodossa, mutta menkööt nyt kuvina. Katsotaan jos uskaltautuisi jossain vaiheessa taas videoiden pariin, kunhan oppii hieman enempi käyttämään tota uutta kameraa siihen hommaan.
Oon ihastunut uudelleen Lumenen Natural Code meikkivoiteeseen, koska löysin siihen sopivan primerin. Tuo beautyUK:n primeri toimii yhdessä Lumenen kanssa saumattomasti ja antaa meikille sopivasti kestoa. BeautyUK:n primeria myytiin ainakin yhdessä vaiheessa pretty.fi sivustolla ja hinta ei ollut kirpaiseva.
Ostin tosiaan käytettynä (en kaipaa tästä moraalisarnaa) Lorac Pro paletin. Tykästyin tän väreihin ajat sitten, mutta alkuperäinen hinta kirpaisi vähän turhankin paljon (en edellekään suostut maksamaan omaisuutta meikeistä). Tän sävyt on täydelliset sekä luomivärien koostumus bueno. Tätä on tullut viimeaikoina käytettyä sillon harvoin, kun on tullut naamaa pakkeloitua.
Toinen käsiini päätynyt on tämä Inglot, joka palettien esittelypostauksessakin pamahti kasvoillenne. Tässä on ok normaaleja nudesävyjä. Eniten tykkään tosta magneettisysteemistä, jolla paletin kansi toimii. Tämä on niin arki kuin juhlakäyttöön just hyvä.
Värilliset rajaukset ovat hiipineet sydämeeni salakavalasti ja olenkin ostellut näitä Essencen halpakajaleita Minimanista niiden kivojen sävyjen takia. Oon nyt alkanut jopa arkimeikissä käyttämään värillistä ohutta rajausta, sillä se korostaa kivasti mun silmien väriä. Mukavaa vaihtelua tylsän perusmustan tilalle.

Alkuvuoden lempparilistan ykköseksi ryömii selkeästi tämä uusi kamerani. Hieman opettelua ja totuttelua se vielä vaatii, mutta oon niin onnellinen tästä. En muista milloin olisin viimeksi ollut näin innossaini valokuvauksesta ja vanha palo sitä harrastusta kohtaan on syttynyt uudelleen. En voi kun suositella, mikäli joku kaipaa yksinkertaista laadukasta, mutta pientä kameraa. Tää on näppärä vempele siihen. Oma uusi kamerani on Olympus PEN E-PL6, jos en nyt läpiä päähäni puhu.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)