sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Hutiostokset II

Mitähän paskaa sitä on taas tullut ostettua? Eli huonoja hankintoja ruoditaan taas. Hintahaarukka tällä kertaa tuotteilla on aika suuri. Osuuko kohdalle yhtäkään sutta lampaan vaatteissa, jonka olisit päästänyt sisälle omaan asuntoosi?

4 kommenttia:

 1. Tykkäsin videosta! Muista tuotteista mulla ei itellä oo kokemusta, mutta tuosta Biozell Silver colormaskista on ja mulla se kyllä toimi :D Ei mitenkään radikaalisti todellakaan sävyttäny hiuksia tai tehny niistä hopeita, mutta poisti keltaisuutta ihan Ok:sti. Ei tietenkään kaikilla toimi samat tuotteen kun riippuu hiuslaadusta jne. :) (Toki paljon parempiakin sävytteitä on kun nuo Biozellit)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tykästynyt enempi colormaskeissa KC:n maskeihin, on enempi sävyvaihtoehtojakin ja se koostumus on jotenkin miellyttävämpi. Ja joo,vaikuttaa tosi paljon hiuslaatu, koska itellä ei lähtenyt tolla hitustakaan keltasuutta pois, hah.

   Poista
 2. Tykkään paljon lukea/katsoa näitä sun tuotearvosteluja! Tällä kertaa ei sattunut olemaan mitään samoja tuotteita kuin mitä itsellä on käytössä. Teen suhteellisen vähän hutiostoja, mutta myönnettäköön, että kerran tai kaksi jokin pahanmakuinen huulirasva on saanut uuden käyttötarkoituksen jalkavoiteena :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koitan kans aina keksiä jotain käyttöä niille huonoille tuotteille, mutta myönnän että joskus paras käyttötarkotus on roskis :D

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)