lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kuparimeikki ja kirosanoja

Parjasin tuossa taannoin Hutiostosvideolla erästä luomiväripalettia ja nyt ajattelin kuvina demonisoida  demonstroida, miten tosta paletista saa mitään irti. Eli videolla nähty kuparinen silmämeikki tulee tässä. Oon aikasemminkin kirjotellut postausta kuparisesta silmämeikistä, mutta tää on tehty himppasen eri tavalla, joten otan oikeudekseni kirjotella tästä uudestaan.

Noi luomiväripaletin värit vaatii ihan järkyttävän pohjustusduunin ja tässä alla onkin kuva siitä hommasta. Ekana silmään Elfin silmämeikinpohjustusainetta ja sen jälkeen tuosta korostus/varjostuspaletista tollasta oranssihtavaa sävyä. Annoin tosiaan Elfin silmämeikinpohjustajan kuivahtaa ihan kunnolla ensin ja sen päälle levitin ihan sormella suhteellisen paljon tuota tummaa cremekorostusainetta, jotta sain aikaan tahmaisen pohjan surkeaakin surkeammalle luomivärille. 
Pohjustuksen jälkeen on edessä helpompi osa, jossa tosin saattaa palaa hihat, jos toisetkin. Älä siis ihmettele, jos vaatekaapistasi kuuluu tässä vaiheessa hassua rätinää ja haiskahtaa sulanut muovi, se on vaan sen H&M:n polyestersson paidan oikea hiha. 
Työstäminen alkaa siitä, että levitän isolla luonnonkarvasiveltimellä todella todella todella paljon väriä koko luomelle. Tota luomiväriä saa kaivaa tosta paletista aikalailla hampaat irvessä, jos sitä siitä irti haluaa (mietin tässä välissä miksi mä kirjoitan teille postausta näin huonosta luomiväristä, mutta oh well, tää ohje sopii kaikkiin hutiostosluomiväreihin, jotka varisee, kuin liian aikasin sisälle tuodun joulukuusen havut jouluaattona). Vedän luomiväriä ronskilla kädellä koko luomelle niin paljon, kun tohon tahmapintaan tarttuu. Tein pienen varjostuksen silmän ulkonurkkaan saman paletin tumman ruskeella, mutta arvatkaa näkykö sitä sen enempää. Vastaus: ei. Alla olevasta kuvastaa voi havaita tätä galaksit ja hermot räjäyttävää varinaa (varisemista?).
Yläluomen jälkeen sama homma tehtiin alaluomelle. Elf, cremepohjustus ja kuparia päälle, hienoinen häivytys, koska liika häivytys syö koko luomivärin olemassa olon. Tän operaation jälkeen silmät näyttääkin kauniin tulehtuneilta ja sehän on just se, mitä tällä haettiin. Tän jälkeen isolla puuterisiveltimellä vaan nuo kaikki varinat tiehensä, hieman lisää puuteria silmän alle ja valamis, no ei ihan.
Tän jälkeen varovainen häivytys yläluomella, ei taaskaan liikaa, koska muuten palaa se toinenkin hiha ja joutu tekeen kaiken uudestaan. Hitosti ripsiväriä peittämään tätä darrasilmästä värivalintaa ja avaamaan katsetta. Nyt voi oikeasti sanoa, että valmista tuli.
No okei, kulmat vielä kuosiin ja se on siinä. Hirveä homma yksinkertaisen silmämeikin kanssa. Tästä huomaa taas sen, miksi mielummin sijottaa laadukkaisiin luomiväreihin, kun tappelee huonojen ja halpojen kanssa. En nyt sano, että halpa on aina huonoa, mutta ei enää ikinä tälläsiä luomivärejä. Ps. kivat ripsarisotkutkin viel silmän alle ja hämähäkkiripset, jepjep. Hyvin meni taas omasta mielestäni.

Jos ei muuta niin tää kuparinen silmämeikki sopii kivasti tän keltasta puskevan vaalean hiuksen kanssa. Kyllä on kammottava hirvitys sitten kerrassaan. Tän tekstin kirjottamisen jälkeen mun tekis oikeasti mieli viskata tolla paletilla vesilintua.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)